Ако скролвате всекидневно в TikTok, няма как да те знаете кой е Ei Bo. Той

...
Ако скролвате всекидневно в TikTok, няма как да те знаете кой е Ei Bo. Той
Коментари Харесай

За "лелите" с любов

Ако скролвате всекидневно в TikTok, няма по какъв начин да те знаете кой е Ei Bo. Той разсмива своите фенове със занимателните си превъплъщения в разнообразни облици.

От ядосаната майка до кич картички и лелки на прием, Ei Bo е кадърен да ни погуби от смях. 

Здравей, Боби! Много се радваме, че си ни на посетители! Кажи ни обаче по какъв начин да не се трансформираме в лелки!

Наскоро имах едно неприятно прекарване, в което малко момче ми сподели “Мини, чичко ”... За да не бъдете лелки, не ходете на прием. А даже да отидете, бъдете по-сдържани и вкарвайте по-модерни придвижвания.

Кои са най-отличителните черти на лелката и по какъв начин да ги заобикаляме?

Старая се да ги пресъздавам във видеата. Това са подбрани придвижвания, реплики и даже имена. Ако се казваш Снежка, нещата са ясни. Това е тематика, която одобрявам. Лелките са част от деня ни. Един ден просто се разсъниха и взех решение, че ще приказвам за това. Това е нещо празнично и хубаво и е добре да се резервира.

Къде можем да срещнем най-вече лелки, с изключение на на коледния прием?

На опашките в супермаркета, даже във форумите. Понякога има лелки под прикритие. Но истината е, че всеки от нас желае да бъде Снежка.

Какви бяха първите мнения от твоите видеа?

Благодарен съм за това, че срещам поддръжка за това, което върша. Целта ми е да превърна деня ви в по-цветен. Радвам се, че мога да оказа помощ на някого да се усмихне. Най-хубавото е, когато мога да прибавя обръщение, чрез видеата си. В моето пространство хейта не може да си проправи място, защото аз не му разрешавам. Отговорът ми на такива мнения е подигравателен и това стопира омразата.

Кога реши, че искаш да се занимаваш с актьорство?

В гимназията разбрах, че математиката не е моето нещо. Скоро по-късно се насочих към актьорството. В началото се лутах, само че в един постоянен миг осъзнах, че това е моето. До 13-годишен някак не разбирах тази специалност и не осъзнавах в какво се състои. Чак тогава зацепих, че мога да играя и да бъда в тази сфера.

За да научите коя е Снежка Брадшоу и да разберете по какъв начин се справя Ei Bo с актьорската специалност, гледайте нашето изявление с него! Смехът ви е обезпечен!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР